Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:16 pm Заглавие: Кмета на Г.Белица |
|
|
Мнения Относно Кмета На Белица! _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~
Последната промяна е направена от MaXiMaleN на Пон Авг 11, 2008 2:10 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:16 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Тоя кмет е просто тъпо парче. Прави това, което му кажат. Човек без мнение ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sikk Модератор

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Yani прав си,ама я ми кажи дали досегашните кметове не са били и те същите-каквото им се каже това правят???Досега не се сещам за нито един да е наравил нещо за Белица  _________________ Mark Knight & D Ramirez - Downpipe (Original_Mix) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 3:59 pm Заглавие: |
|
|
sikk
така е. Който и да е кмет, където и да е кмет, прави това което му се нарежда от някой над него. Още от време оно си е така, но лошото в случая е точно това, че за Белица нищо не се прави. Всичко е оставено на самотек, и кой докъдето може да я докара. А е редно най-напред от Белица да се почне ... но какъвто кмета, такава и ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 11:29 pm Заглавие: |
|
|
... _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~
Последната промяна е направена от MaXiMaleN на Пон Авг 11, 2008 2:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 1:28 am Заглавие: |
|
|
МоЖеби.. на Самата Белица не и е Нужен Як Кмет.. за Да Просперира.. Проблема си е У хората.. ама и Ние Като Сме Мудни.. и Има такива Дето Те Дърпат Надоло. и Западаш Все Повече и Повече.. _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sikk Модератор

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 7:05 pm Заглавие: |
|
|
жалко че повечето хора от Белица са такива  _________________ Mark Knight & D Ramirez - Downpipe (Original_Mix) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 1:28 pm Заглавие: |
|
|
a как стояха нещата с мандатите .. все пак в тоя живот "нищо не е вечно" _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kara_Zlati Lamer

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 4:13 pm Заглавие: |
|
|
досега по мои спомени най-добър кмет беше Хасан Илан-по негово време се направи Парка за Мечки-дето всички се възмущавахте от него-обаче Белица стана известна по цял Свят-дори и приятели от Австралия са ми звъняли да ме офертират за тоя Парк,той кърпеше Дупки,по негово време имаше и Дискотека и тн итн-той е Беличанин все пак-това не е без значение!  _________________ samo Belica |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|