Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sikk Модератор
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:25 pm Заглавие: Българска музика |
|
|
Еи хора никои ли не слуша БГ музика?Никои не е писал по тая тема и реших да поставя началото надявам се някои да ме подкрепи _________________ Mark Knight & D Ramirez - Downpipe (Original_Mix) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Реклама Рекламен агент
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:25 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Yani Заек
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Да ... "Моя страна, моя България", "Хубава си моя горо", "Излел е Дельо хайдутин" ... и още много други, които напомнят кои сме ние и защо ценим България.
От изпълнителите мога да отлича (за моето време) Георги Христов, Маргарита Хранова (на чиито концерти съм бил в читалището в Белица), Росица Кирилова, Мая Нешкова и ... още други, без да искам да ги обиждам, че не ги слагам в списъка.
От групите са ФСБ (за по-младите които не знаят какво означава тая абревиатура - Формация студио Балкантон) и LZ (със Силвия Кацарова).
Но на първо място ... вечните македонски песни, начело с беличката "Пушка пукна" ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Tsvetentse Lamer
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Обичам БГ музиката, обаче някои изпълнители ме дразнят понякога. Например много харесвам песните на Каризма, но не издържам да гледам или да слушам интервюта с Галя или Миро. В България се раждат невероятни музикални таланти, видяхме една малка част от тях в Music Idol. Аз лично страшно много харесвам песните на Графа, на група "Мастило", на БТР, D2, Каризма, както и на Спенс, Сантра, група ТЕ. Да не забравяме и Васил Найденов, Орлин Горанов, Лили Иванова, Щурците, Йорданка Христова. А в ученическите ми години се слушаха много: Милена, Контрол, Хиподил и т.н.
100% има още много. Хайде, Ваш ред да ги напишете |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|