|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Рашка Lamer
|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 10:11 pm Заглавие: Какво трябва да се промени в Белица ? |
|
|
Много бих желала да чуя мнения на хора живеещи в Белица.
Дали са склонни да дават от себе си за да се промени нещо!
Има ли някой който да иска да разговаря с мен на тема "Бъдещо развитие на Белица и какво мога да направя аз." |
|
Върнете се в началото |
|
|
Реклама Рекламен агент
|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 10:11 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
kkeliov Администратор
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Рашка Lamer
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Радвам се много за това, че ми отговаряте.
Не зная от къде сте и имате ли нещо общо с Белица? Къде жевеете?
Аз съм от Белица, живея в Пазарджик и често ходя в Белица. Страдам за нея и тогава когато съм там и има обществен поблем, който засяга и мен, ходя в общината и си търся правата. Хората които са там някак си ги е обхванала апатия и се примиряват, но ако един има да подхване да се свърши нещо и другите се включват е добре, но този някой е краино време да са младите хора в Белица. Ето сега ще се събере новият Общ. съвет. Може една група млади гласували хора да отидат и да присъстват там. Нека да видят как се кълнат общинските съветници и кмета, че ще служат на хората. Нека са там да чуят какви задачи им предстоят да решават, така ще са запознати и ще следят за изпълнението, после да искат от тях.
Всеки гражданин има право да присъства на заседанията на Общ. съвет с изключение когато е обявено придварително, че ще бъде при закрити врата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|