Каналчето си е супер... с риск да се пофторя.. каквото сиго напраиш такова.. е .. добре е хората.. от Белица да пишат повече в него.. а не да има само ламерски изпалнения от Страна на ВИСОКОПЛАНИНСКИТЕ ДЖЕНТАЛМЕНИ! (с изключения естествено)!е нека и аз да се исфукам 1 иам адд там което не е знае какво но все пак Ще бана некои педерас надявам се скоро да получа по големи права (тва се отнася за Geoptter i Hubavi4ak ) _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~
еиии Деба и чато на мене ми Е*аха канало... нищо... ИМа една ЗГАН ! в Белицса декато има адд... има НИК Opercho ем яде бои ем па пцуе.... !!! Скоро че литне от аЦ листо.. ! и друго ми е чудно ... оти само я пиша на таа тема ? Мислим скоро Да пуснем галерия... за повече инфо вижте там в канало то че пише... оти да пратите никове и снимчи .. аи че ида да ям ! _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети