Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MaXiMaleN Lamer
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 1:15 am Заглавие: KaBelna TV |
|
|
lele... _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Реклама Рекламен агент
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 1:15 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
MaXiMaleN Lamer
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 1:16 am Заглавие: |
|
|
ae deca.. shamchaite.. tuka i t`fa e ... ! Za kabelnata telewiziq da ne duame.. 15 lewa 15 programi! neka e eirliq.. ! sami mojete da se oplachete ! towa e washe prawo! Belitsa RulZzZ
ае деца..шамчайте..тука и тва е..!За кабелната телевизия да не дуаме..15 лв 15 програми!нека е ерлия...!сами можете да се оплачете!това е ваше право!Белица RulZzZ
MaXiMaleN, пиши на кирилица! _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
|
joro78 Lamer
|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 1:28 am Заглавие: |
|
|
Алтернатива има, даже две: Булсатком или ITVpartner! По-скъпо е, но програмите са много повeче от 15 и качеството им е перфектно! |
|
Върнете се в началото |
|
|
dpower Lamer
|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Joro78 разбирам те брат.. и не само качеството на обикновенните телевизори ами и на предавките на Плазмите и ЛСди-тата.. самия сигнал е добър за настроика.. ама като писах тва горе .. булсат ком и итв партнер беха мираж в белица.. сега се намират.. както и повечко плазми в белица.. народът .. се едно е замогнал.. :think: _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Yani Заек
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Мен да питаш - не е замогнал. Едно време Лада беше 3 бона, сега Голф 3-ка е толкова ... времената се менят, и технологиите ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
|
varro Lamer
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2010 1:12 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък силно препоръчвам Булстатком. Който има нека да отговори защо я препоръчвам. Всички сме доволни от тях. _________________ Britney Spears Curious |
|
Върнете се в началото |
|
|
|