|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dpower Lamer
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 2:11 am Заглавие: БОК - "Даниел Желязков" |
|
|
Аз Съм Даниел Желязков и съм представител на БОК за гр.Белица!
Нямаме КК и РР но по това ще работя в бъдеще време, когато установя повече представители на породата!В тази тема ще давам информация относно мойте кучета! _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Реклама Рекламен агент
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 2:11 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
dpower Lamer
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!Казвам се Даниел Желязков и съм от гр.Белица!Имам 3 кучета БОК и съм голям фен на породата!Тук ще ви представя снимки и информация за мойте кучета!Очаквам Мнения ... и Препоръки!
Първото ми куче се казва "Сара" - тя е на 3 г. нейн производител е Костадин Коцаков от развъдник "Динко Катев"!Кучето е носител на награди от няколко изложби!С помощта на чистокръвен мъжки от развъдника "Динко Катев" произведох две поколения чистокръвни българско овчарски кутрета!Сега отново "Сара" е разгонена и е в развъдника "Динко Катев" да се "зареди"!
Другото ми куче е "Алкан"!Него го купих от едни овчари високо в Рила планина!За неговите родители и него мога да кажа, че е от "старата школа"!Алкан е на 2 години и сиго гледам от кутре!
Третото ми куче се казва "Жоро"!Негова майка е "Сара" а баща му е
от развъдника "Динко Катев"!Кутрето е на 4 месеца!
Очаквам ваще мнения !
За повече контакти с мен
GSM: 0883484825
e-mail: d.power@abv.bg _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
|
dpower Lamer
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Даниел и Жоро!
_________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|