Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kkeliov Администратор
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 8:57 am Заглавие: Новият ни стар кмет - г-н Палев |
|
|
И така, стана ясно че вече си имаме кмет, и то не кой и да е, а Ибрахим Палев - кофти работа. Така, че очаквайте в следващите четири години Общината, нейното развитие във всяко едно отношение да остане непроменено. Всички очаквахме тези избори с надеждата, че ще има промяна. Но за пореден път хората правят избора си не по човека, а по цвета му С това мислене докъде ли ще стигнем?!? Нищо против нямаме цвета, стига зад него да стоеше човек, който може да направи нещо, а до момента г-н Палев с нищо не доказа, че е достоен да бъде кмет на града и Общината. Остава само да се надяваме, че г-н кмета ще вземе да си отвори очите и ушите. ще поразмърда сивото си вещество, и заедно с неговите "кадърни" помощници ще вземат да направят нещо.
А за нас остава само да се надяваме за нещо по-добро. А защо ли не го вярвам?!?
А за тези, който са го избрали мога да кажа - каквото си си надробили, това ще сърбат, но защо трябва и ние да сърбаме тяхната попара?!? _________________ Туристическа социална мрежа
http://kkeliov.com
http://belitsa.com
http://semkovo.com
http://park.belitsa.com
http://gallery.belitsa.com
Дървен материал в Белица |
|
Върнете се в началото |
|
|
Реклама Рекламен агент
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 8:57 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Рашка Lamer
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 9:29 pm Заглавие: Темата избори |
|
|
Здравейте,
Не ви знам коисте Вие които сте гласували за старият кмет , но със сигурност знам че не сте от онези Беличани които са готови живота си да дадат за нея. Вие сте хора чакащи да падне хляба от небето. За това и всички бягат не се задържа. Веки народ си заслужава съдбата .Вие от прекрасната някога Белица ще си сърбате попарата ,ако не предприемете нещо и не си уредите нещата така както трябва да бъдат.Моят съвет е на всяка сесия на общинските съветнице да ходите и да слушате какво решават и да им държите сметка. Това всеки който е гласувал има право. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Stankov Lamer
Регистриран на: 05 Дек 2006 Мнения: 4 Местожителство: Благоевград , Сейшелски О-ви
|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 1:07 pm Заглавие: |
|
|
С тоя измислен кмет я отпишете Белица 4 години 1 лампа по улиците не се смени камоли за нещо повече.Виж по селата улиците станаха АУТОБАНИ нали кмета си е СЕЛЯК. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Рашка Lamer
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте г-н Станков,
Вероятно сте от Белица и нейната съдба не Ви е безразлична.
Аз ще Ви задам само един въпрос. Знаете ли начин по който да накарате кмета да смени поне една крушка в Белица? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Stankov Lamer
Регистриран на: 05 Дек 2006 Мнения: 4 Местожителство: Благоевград , Сейшелски О-ви
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Няма никакъв начин тоя индианец да бъде накаран да направи нещо за Белица тва е проблема даже се е бил заканил да не покрие изрязаните дупки е вече ги покри но след като половината си строшиха колите. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Tsvetentse Lamer
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте! Аз не съм от Белица, но съм свързана с това прекрасно градче. Искам само да попитам защо е преизбран отново кметът? Като е толкова некадърен, не би следвало хората да гласуват за него. Той от листата на ДПС ли е и това ли е причината да бъде преизбран? |
|
Върнете се в началото |
|
|
EjKo^bEjKo Модератор
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:28 am Заглавие: |
|
|
Причината той да бъде преизбран е точно заради факта, че е от ДПС. В Общината не е важно кой какво може, важното е да е от ДПС, независимо колко е кадърен. _________________ The HOUSE is my MUSIC!!!
Врати и Строителна борса Варна |
|
Върнете се в началото |
|
|
Tsvetentse Lamer
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 3:31 pm Заглавие: |
|
|
EjKo^bEjKo написа: | Причината той да бъде преизбран е точно заради факта, че е от ДПС. В Общината не е важно кой какво може, важното е да е от ДПС, независимо колко е кадърен. |
Е това просто не е истина !!!!!!! Но май на много места в България положението е същото. Кофти ни е цялата система |
|
Върнете се в началото |
|
|
joro78 Lamer
|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 1:05 am Заглавие: |
|
|
Наистина кофти. Вярно е, че на много места в страната положението е същото. Подобно явление се нaблюдава в много населени места в Родопите, Лудогорието и др. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Tsvetentse Lamer
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:39 am Заглавие: |
|
|
Искам да попитам нещо, че ми стана интересно. Купуват ли се гласове в Белица? |
|
Върнете се в началото |
|
|
dpower Lamer
|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Ета Много Ясно.. _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
|
dpower Lamer
|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 1:42 pm Заглавие: |
|
|
EjKo^bEjKo написа: | Причината той да бъде преизбран е точно заради факта, че е от ДПС. В Общината не е важно кой какво може, важното е да е от ДПС, независимо колко е кадърен. |
Тука Има Голяма Доза Истина ама тва не е основната Причина Кмета Да Си е Същия ...Просто Селата Са Повече оТ Цяла Белица.. Какво Точно Искам Да Кажа!? ..Дори и Цялата Белица Да Гласува За Друг Кмет..Селата Ще Гласуват За Сегашния И толкоз.. Нещата Няма Да Се променят..
На Тия Избори Имаше Един Кандидат Които Също Беше От Селата Обаче Друг Човек Му Дърпаше Конците.. иЛи Поне така Се Говореше..
Доста Народ Беха Упрели Надежди в Него.. ама не Цяла Белица Гласува За Него.. а на хората От селата беше разказано.. (и то на хората които са по на възраст) че тои е от БСП или нещо такова.. аз мисля че тои маи беше от герб не съм вече точно сигурен ... Обаче информацията е достоверна защото едно момче от моя клас .. ми го разказа то е от краище и се занимава с така наречената ПОЛИТИКА .. щото баща му е бил кмет на Краище Два мандата.. Даже Маи и Баща Му Беше кандидат за Кмет На Белица.. "Независим" .. Въобще и Да Се Смени Кмета ..Нещата Пак Ще Са Си Същите.. Щото Конците Ги Дърпат Много Повече Хора.. Както Някои Беше Казал ф Тоя Форум "Той е Човек без Мнение" .. Просто Хората От Селата Никога Няма Да Гласуват За Белички Кмет, при положение че могат да Имат "свои" Кмет.. Мноу ясно че е по добре да се работи.. за тях отколкото за нас..
затова няма смисал да набеждаваме нито партията нито кмета.
просто самия народ има такова мислене.. в моя клас повечето момичета са от краище и като сме разговаряли на тая тема (колкото и да ви е странно сме си говорили) не те оставят да продумаш.. шото пазят своето.. на Което аз им правя Евала и Им се възхищавам.. щото ше имат власт как нема да имат власт като са задружни..
а Къде в Белица Има задружност.. доста Беличани гласуваха за ДПС..
Както Казахте по Горе.. Които е Гласувал да Си Сърба Супата.. Кофти е за Нас Младежите .. Че ше Живеем ф един забутан град..
и за това ше си скъсам задника да стана студент и да си ореда живота другаде.. щото тука ше ми се определя от некви ЕГЗЕМПЛЯРИ! _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
|
|