Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
charming^girl Lamer

Регистриран на: 30 Авг 2006 Мнения: 5 Местожителство: Белица-Благоевград
|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 11:49 pm Заглавие: СЕМКОВО!!! |
|
|
Мисля,че Семково е едно много хубаво място за почивка,даже по-хубаво от тва тъпо Банско,но там се наливат повече пари!Иначе на мен ми харесва многооо Семково,не само защото имам вила,но и заради чистия въздух,езерата и какво ли още не!Така че хора,ако ходите на почивка,мястото е само едно-СЕМКОВО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 11:49 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikos Lamer

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 12:20 pm Заглавие: Re: СЕМКОВО!!! |
|
|
charming^girl написа: | Мисля,че Семково е едно много хубаво място за почивка,даже по-хубаво от тва тъпо Банско,но там се наливат повече пари!Иначе на мен ми харесва многооо Семково,не само защото имам вила,но и заради чистия въздух,езерата и какво ли още не!Така че хора,ако ходите на почивка,мястото е само едно-СЕМКОВО!!! |
И аз така мисля. Едно спокойно място, згушено в планината. Уникална природа, която от дете и се наслаждавам и от една страна не искам да се инвестират много пари там, за да не се промени към лошо. Може би малко парички трябват в ски съораженията, защото са доста стари, но това трябва да го направят или спонсори или самите УСАГ и ТУ-София. Малко е срамно Технически Университет - София да не може да се "справи" с техниката или да не може да я поднови. Явно някой си слага парите в джоба и нищо не върши. Понеже съм студент там ( Машиностроителен факултет ) и виждам, че се инвестират пари в доста места и не би било лошо да се направи и там нещо по въпроса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|