|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 7:37 pm Заглавие: |
|
|
епа G-net е бахти тупото.. ! Бате каио Умери се .. Целата Мрежа.. Секи потребител е неограничен и получава 40 К !За белица е перфектно.. наи вече за мене ! Сега ще ме нареди с Реално ИП е тва са ако не е одзивчив човек _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 7:37 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
joro78 Lamer

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 1:19 am Заглавие: ИНТЕРНЕТ |
|
|
Скъпи приятели от Белица! Виждам че сте недоволни от вашият интернет доставчик. И в тази връзка ще ви попитам: Защо не ползвате услугата на БТК? Вярно е че е по-скъпо, но качеството е много добро и нивото е съвсем различно. Не правя реклама на БТК, но от както съм към тях съм много доволен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Махни Го Г-нет.. Бате Каио Рулз.. 200К .. 15 леа.. Неограничен ...Красота за белица ф момента е наи доброто.. не е малко 200к.. стига машината постоянно да баца ...а горе тва дет сам го писал за диаблото.. за повечето интересуващи се.. ако не моете да се логнете.. значи сте баннати .. _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|