Kkeliov Или не те познавам Или сам те позабраил ..ама лично мисе иска да те вида и да ти стисна раката.. !! Саита е супер ! Просто сам възхитен от такиа хора като тебе и Sikk !По нашенски казано "ЕВАЛА"!Сичко Което правите сега за Белицса (Галерия,основен саит,форум и т.н.)...Тва е Безценно ..Жалко че такива хора са се отделили от Белица.. !Можеби и тва е причината тя да е сега на това положение!Просто неам думи!Такива хора като вас трябват на Белица..!Лично аз много разпространявам линковете ви.. при всяка възможност ..за жалост мога само толкова.. но ако има нещо с каквото да помогна пишете на D.PoWeR@abv.bg !Саита е перфектен! Гледах на скоро и галерията.. Сичко е супер ..Тва е много ценна информация за Белица!Мисля че и доста хора не знаят за съществуването на саитовете.. ама ше напреденем.. Знам че има доста койото са го гледали от други села и градове..!Който говори че Белица е тъпо .. говори глупости! Супер си е.. Просто народа се е променил! По цял ден пие и играе Белот.. така не става .. ама тва е в 1 друг раздел ! Още веднъж "Браво" за Сичко ! _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети