|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 1:44 am Заглавие: БОК - Белица! |
|
|
Ето ни и Нас!Казвам се Даниел Асенов Желязков и съм любител на БОК от Белица!За Жалост гр.Белица си няма КК (киноложки клуб) и РР (регистриран развъдник), но това не ми пречи да представям кучетата (както мойте така и на познати) от Белица в Интернет Пространството!
В една друга тема давам представата за Българското овчарско куче,а в тази ще дам представа за Българските овчарски кучета в Белица!
Ще качвам снимки и информация за случващите се събития на които разбира се съм owner!Снимките Ще качвам във ФОТОФОРУМА (Просто върнете две страници назад и ще го видите) Информация и Новини ще пиша в тази тема да може сичко да е събрано на едно
Всеки, който има БОК и е от Белица (или околията) да пише в тази тема (Кой е !?Колко кучета има и малко информация за кучетата му)!В тази тема ще дискотираме относно БОК за Белица (основно) _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ
Последната промяна е направена от dpower на Нед Сеп 14, 2008 1:59 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 1:44 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 1:54 am Заглавие: |
|
|
Основното което ще кажа тук е че в Белица тва е много слабо развито .. има малко хора, които оценяват породата и имат чистокръвни кучета!Може би съм първият човек от Белица, който качва информация за БОК от Белица!Има също така собственици на много добри представители на породата, които пък нямат достап до интернет или пък въобще нямат представа че можем да споделяме информация с други Маниаци!
Тук идва и мойта роля!Аз ще се погрижа да дам информация за мойте кучета (основно) и за кучетата, до които ще мога да докопам информация (по сериозна, което ще рече че ще търся чисти представители на БОК)!Целта е не само да си правим реклама на кучетата,но не трябва и да се гаврим с породата!Ако някои побликува нещо за своито куче ще помоля то да е било оценено (или поне майка му или баща му на кучето) от съдия!Не се убиждаите но има хора, които само си мислят че имат БОК!Като за начало ще кача снимки и информация за мойте кучета!Имам 3 кучета едното от което е оценено два пъти от съдия и едното е потомък на него!Другото ще го водим на изложбата която ще е скоро в разлог! _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 2:04 am Заглавие: |
|
|
Аз Съм Даниел А. Желязков от гр.Белица!Имам Три българско овчарски кучета!
1.Женски - Сара (клас открит)
2.Мъжки - Жоро (клас бебе)
3.Мъжки - Алкан (клас отркит)
Информация относно мойте кучета ще дам в друга тема, а снимки ще кача във ФОТОФОРУМА!
За повече контакти с мен
Моб.Тел: 0883484825 _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|