|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:33 am Заглавие: Детската Градина |
|
|
Тъи Като Написах Една Друга Тема Под заглавие "Детската Градина"
Тука Искам Да Напиша Друго..Детската Градина е В Ремонт..Не знам За Кой е Новост Ама Мене Факта Ме Радва.. не Знам и Кои Спонсорира Тва.. ама Изцяло Се Модернизира.. Оня Ден Глеам Външна Изолация.. Опраят Фасадата Сменят Покрива..тва Онова.. Не Че Нещо Ама според Мен е Некаф Напредак.. Особено За Малките Дечица.. Ние Вече Остарехме..
Ако някои Има Неква Информация Дали Само Детската градина Ше реставрират Може Да Пише.. и Да Ни Сфетне.. Малко.. _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:33 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TABBY Lamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
И аз видях, че я ремонтират и това е много хубаво. Дано Белица да продължава да се развива  _________________
Уеб сайта на Иванна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 10:01 pm Заглавие: |
|
|
не че е проблем обаче "Маисторите" на обекта "детската градина" мисля че правят грешка.. слагат алуминия Вънка а ПВЦ-то вътре .. Зет ми се занимава с ПВЦ и алуминиева дограма и г/д си имам представа от прозорци.. Обаче става много яко.. с тоя ремонт дет прават тва за певецето не е много от значение.. както казваме по белички.. и "оле мале да е па е убаво" не може да сравняваме все пак алуминиевата дограма с дървената .. !Друго което ми напраи впечатление .. е че от понеделник сме на даскало.. а Малките от кога са!?... щото работниците не са готови още... _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|