Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 1:24 am Заглавие: Снимки От Разходка!Виж! |
|
|
Тъй Като Ме Мързи Да Се Ровя и Регистрирам По Галерията Ше Метна Снимките Тука.. на Неколко Линкчета..!Оня Ден Бех на Разходка с мойте две Каракачанки и Снимах Видяното от мен с Моита Нокиика и 3.2 мегапикселовата и камерка и Карл Зеис Оптика Не е Нещо Особено (камерата) обаче Месноста е Трепач.. снимките са супер според мен.. нека модератора прецени и ако иска да ги метне в галерииката месноста се вика "Пистата" а има и хора дето нема да се ровичкат да ги търсат у галерията и мисля че директния линк е по полезен.. (за теа снимки де) Снимките си Заслужават!Обещавам Да Има Още "Разходки.."  _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 1:24 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 1:29 am Заглавие: |
|
|
тука питам модератора къде да кача снимките на кучетата ми.. мисля че трябва да има една такава тема примерно "любимци" там ф главната страница.. белица и местноста си имаме особен вид породи и т.н. искам да завържа некви връзки и да дадем малко информация за кучетата мисля че форума муе мястото .. еса след малко ше кача и снимките че вече не знам каде да цъкам ..  _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kkeliov Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 9:51 pm Заглавие: |
|
|
ОК! Мерси ама си се регнах пак че не моа се тормоза .. мързи ме да ги местя щото ми е малко слаб нета.. ако ти се занимава махни темата и ги качи ти знаеш как става.. ама не ми си писал за тва относно кучетата .. ! Напраи на главната страница една тема Дом.Любимци примерно аз относно кучетата и породите ше пиша и ше уплоудвам снимки.. даже може да напраим и в галерията нещо такова.. даже има изложба тази или другата седмица в разлог на кучета.. радвам се че тази година ше присъствам с три представитела на Българската овчарска порода вече съм Шампион с едното куче взех вече веднъж първо място сега ше вода още две та ше видим и обещавам снимки иначе в белица има доста любители на овчарската порода (не че има по голям запалянко от мене) обаче искам да сабера снимки и информация за кучетата и според мен форума ше помогне има доста хора които се чудат от къде да си закупат такова куче и докато си избират място за почивка може поне да се порадват на красотата на моите кучета (поне за сега) Ти ги знаеш нещата измисли нещо  _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kkeliov Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 12:50 am Заглавие: |
|
|
Лелеее  _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 2:43 am Заглавие: |
|
|
Имам само още една молба към теб!Когато имаш време да пуснеш линк към КИНОЛОГИЯТА и в другите саитове .. в www.belitsa.com Карта-форум-галрия + БОК ЗА БЕЛИЦА! Само слагаш линк към кинологията за да не те затруднявам .. а сега като почна училище ще се опитам да направя собствен саит.. обаче ще работя във форума относно БОК ЗА БЕЛИЦА!Ако сложиш и в галерията там някаде линк към ФОТОФОРУМА там някаде към някоя от категориите даи "Пряк път" на моя труд и към другите страници и в саита на семково даже сложи и за мечките (ебаси нахалника съм)!Разгледаи кво права в КИНОЛОГИЯТА ако има нещо което нарушава правилата - коригираи! даи и едно мнение кво мислиш за тва Ще поработя още ама като намера време са вече мисе спи засега толкова мерси отново и предварително  _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|