Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EjKo^bEjKo Модератор

|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 5:13 pm Заглавие: Вечерен час за учениците до 16 години |
|
|
Ето малко информация за заинтересованите: Синдикатът на българските учители /СБУ/ и Национален съюз "Безопасност и охрана" предлагат да се въведен вечерен час за учениците до 16 години след 21 часа.Какво мислите по въпроса - да има (ако има - до колко да бъде) или да няма вечерен час? _________________ The HOUSE is my MUSIC!!!
Врати и Строителна борса Варна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 5:13 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 1:09 am Заглавие: |
|
|
mba wecheren chas... reka le da ne se prebiram nema koi me sopre.. pa i policaite sa si nashi hora ... !
мба вечерен час.. река ле да нес е прибирам нема кои ме сопре..па и полицаите са наши хора...!
MaXiMaleN, пиши на кирилица! _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:25 pm Заглавие: |
|
|
mba... pishi na kirilica.. dei mi register za flex type 2 k i shti pisha !
мба...пиши на кирилица...дей ми регистър за flex type 2 k и ще пиша!
Админ:ДАДОХ ТИ!! _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
MaXiMaleN
Ако има повече хора, които да спазват правилата и законите в тая наша България, след 2-3 години ще живееш по-добре! А като не се спазват тия елементарни неща, и човек няма култура ... не можеш да очакваш нещо да стане по-добро.
И още нещо. Докато имаш как ... промени си малко мисленето, защото след 3-4-5 години вече ще си безвъзвратно загубен.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dpower Lamer

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:23 am Заглавие: |
|
|
Има Голяма Истина в Тва Дет Казваш.. Човек се Променя.. Или Поне си Мисля Че Съм Се Променил.. _________________ Аз Не Спирам Да Дишам, Не Спирам Да Лая, Не Спирам Да Разклащам Покрива на Рая, Та Да Видим Сега Кой - Кого Ще Пъди, ЗАЩОТО САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|