Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pafaka Lamer

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 8:20 am Заглавие: Как се стига до Семково? |
|
|
Хубаво се чудите как да направите това готино място Семково по - посещавано. Като за начало може да напишете как може да се стигне дотам без кола . Повечето младежи си нямат коли, но им се ходи (аз също съм в това число). Казаха ми че трябва да стигна първо до Белица. Оттам обаче доколкото знам остават 17 км. Въпроса ми е има ли таксита в Белица или дори някакв маршрутки или нещо с което да мога да се придвижа до Семково ?
Благодаря ви предварително ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 8:20 am Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 10:12 am Заглавие: |
|
|
В Белица таксита все още няма. Обаче това ме подсеща че мога да си направя фирма с таксита, дето да извозват желаещите до Семково.
Превоз за съжаление няма, но на автогарата има едно заведение, там ако се попита ... може да се намерят мераклии да ви закарат до горе срещу заплащане (не знам колко би ви струвало ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pafaka Lamer

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 10:35 am Заглавие: re |
|
|
Ами ти ? Имаш ли книжка, колко би ми взел да ме закараш ? Това е малкия проблем - че няма как човек да е сигурен че може да стигне до Семково (освен ако няма кола естествено). Според мен повечето туристи обаче са такива като мен - разни студенти, младежи, които са спестили някой лев и искат да поотдъхнат малко. Айде ако някой се навие да ме закара да пише тук. Да пише цена, мисля да съм в Белица или на 19-и или на 20-и.
Благодаря ви предварително ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 11:27 am Заглавие: |
|
|
Това щеше да е най-малкия проблем, ако си бях в Белица.
Живея в София. Това не ми пречи обаче да си обичам родното градче.
С голямо съжаление го казвам, че в случая не мога да помогна.
Бих ти дал един съвет обаче - не давай повече от 5-6 лв за да те кара някой до Семково. Въпреки че пътя не е от хубавите ... преко сили е кола да изгори повече от 3 литра бензин/газ до горе и обратно.
Само да вметна, че около 8-ми декември има доста хора които чакат на автогарата с цел припечелване. Тогава взимаха по 5-6 лв на човек (и с 4-ма човека - общо 20-25 лв) ...
Ще ти препоръчам обаче да дойдеш по-рано. Шанса да намериш някой да те качи до Семково е по-голям.
Преди време имаше автобус, който караше работещите на Семково. Може и сега да го има (все пак не съм се интересувал скоро, най-малкото защото се качвам с кола и ми е все тая), но тръгваше към 7,30 сутринта (пак от автогарата).
Дано се намери някой да ти помогне ако няма автобус.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EjKo^bEjKo Модератор

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Кажи ми за колко човека става въпрос, на коя дата ще си в Белица.
Другия вариант е да се свържеш с Информационния център в Белица на следните номера 0889211567, 074442815.(след 13.30 часа)Те могат да ви дадат информация, и да оганизират транспорта!
Поздрави. _________________ The HOUSE is my MUSIC!!!
Врати и Строителна борса Варна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pafaka Lamer

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Сам съм, затова питам за такси или някой да ме закара. Искам просто да съм сигурен че като стигна до Белица ще мога да продължа към Семково, не да започвам тепърва да си търся транспорт.
Ето каква точно е ситуацията :
Приятелката ми ще ходят с група (автобуси, всичко ок). Само че след като си платих по литература ни преместиха изпита за 19 и 20 (не съм сигурен дали ще успея да мина на 19). Затова трябва да стигна до Семково сам (не с групата).
Навит съм да дам ако трябва и малко повече от 5-6 лв. стига да стигна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zdraveca Lamer

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Утре (15.03.2007г.) пристигам около 18:30 в Белица. Има ли някой, който може да ме закара до Семково?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EjKo^bEjKo Модератор

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Мисля че, ще е най-добре да попиташ някой от кафето намиращо се на Автогарата, може и да ти излезе късмета.
Късмет! _________________ The HOUSE is my MUSIC!!!
Врати и Строителна борса Варна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zdraveca Lamer

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Мерси  |
|