Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 5:09 pm Заглавие: ..:: СеМКоВо ::.. |
|
|
еДно оТ ПреДимСТваТа На БеЛИЦа е Че Се НаМиРа В ПЛаНиНа(по точно няколко)!Това предоставя чиста вода.. свеж въздух и т.н....
ДРуГо Което има БелиЦа е Своя курорт.. "СЕМКОВО"
Това е мяст0 к0ет0 м0же да се наблюДаВа Прекрасна природа диви Животни ..уют и мн0г0 други забележителни неща!СеМкоВо Има Бъдеще... Бъдеще .. като на ГРаД БаНСко!Т0и ще стане един от наи посещаваните курорти,защото има своя естествен сняг и мн0г0т0 д0бри писти!оСТаВяМ На ВаС Да Се ЗаБаВляВаТе и Ви КаНя Да ПоСеТиТе -= СЕМКОВО =- _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама Рекламен агент

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 5:09 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kkeliov Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aleko_ Lamer

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 7:57 pm Заглавие: |
|
|
Нещото което трябва да се направи е силна реклама по радио телевизия и вестници..........да вкарват се доста пари за реклама но след тва се избиват не може рекламата да тече (ако изобщо я има де)само по "бумеранг", а и единствения билборд да е на входа на града. _________________ SAMO LEVSKI OLE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sikk Модератор

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Тази реклама ще струва пари,който няма кои да ги даде а и да ги даде ще ги смята за загубени!!!
Но все пак дано да се намери някои които да постави това очаквано начало!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 1:29 pm Заглавие: Re: ..:: СеМКоВо ::.. |
|
|
MaXiMaleN написа: | еДно оТ ПреДимСТваТа На БеЛИЦа е Че Се НаМиРа В ПЛаНиНа(по точно няколко) |
и кои са тези няколко планини в които се намира Белица?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Ако се почне нещо на Семково, ще е най-рано след 2 години. Още 2-3 за да се направи и още толкова за да се развие. Проста сметка - най-рано след 6 г Семково ще е развит като зимен курорт от ранга на Банско (а и там хората не спят, но от това на себе си ще вредят - след 3-4 г ще се види резултата). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 2:24 pm Заглавие: |
|
|
ей нещо, което заслужава да се види на живо ...
вапешките езера
ей тука на тоя улей зимно време със ски ми е мечтата  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 1:18 am Заглавие: |
|
|
Yani pa eba le go koi sa planinite..kachwal le se si na tupiq wruh ? kachi se i che gi mernesh !apa ako se pusnesh zimata tam sus ski.. nai fnogo da se utrepesh po ubawo si idi na vuchata !
Yani па .... ле ле го кои са планините..качвал ле си се на тупия връх? качи се и че ги мернеш!апа ако се пуснеш зимата тама със ски..наи много да се утрепеш, по убаво си иди на въчата!
Пиши на кирилица _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yani Заек

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Максимален
Без да се заяждам ... качвал съм се на доста повече места от теб. Бил съм на още повече други места от теб. Като теб те е страх да караш ски, това не означава че и другите мечка ги гони.
И не на последно място: мислиш ли че верно не съм се пускал със ски от Тупия връх?
Хубаво е човек да има високо мнение за себе си, но да има покритие, да цени и другите с различно мнение от неговото собствено.
И накрая - пиши на кирилица. Така човек остава с впечатлението че не знаеш български език.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lubitel Lamer

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте! Насочен от колегата kkeliov, се регистрирах в Форума! В последните години използвам всяка възможност да посетя някой от планинските ни курорти, като най-често това са Семково в Рила и Туричка черква в Пирин. Общото между тях е великолепната природа и духа на омиротворяващо спокойствие. Тези места се посещават основно от истински туристи и любители на планината. Имам чувството, че умишлено се поддържа контраста между Семково и Банско. Ако и в Семково започне подобно мащабно строителство, духа на курорта ще бъде загубен завинаги. Разбира се това не изключва модернизация на обектите в курорта, но според мен би било грешка, ако развитието на Семково се насочи по пътя на конкуренция с Банско. Нека Семково да запази своята уникалност и да носи радост на хората, които обичат природата в чист вид! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Ще Се Смеете бе ИБРИЦИ НеЩа Пиша на Български... ! пфу.. ма напаст.. Ле немах Flex type 2k !Yani типа Ще искаш да кажеш Че моито самочувствие нема покритие така ле? пфу.. Не знам С Ще сам Се исфукал.. ама ти щом си прочел НП само добре си прочети там коментара " Максимален
Без да се заяждам ... качвал съм се на доста повече места от теб. Бил съм на още повече други места от теб. Като теб те е страх да караш ски, това не означава че и другите мечка ги гони.
" е са тва ако не са фукни я сам трамваи в Белица! Брау бате че се си кавал.. нема лошо.. ама малко маи "Риеш" на Белички казано.. нз оти я сам се избазикал.. и тва че не мога да карам кат теб ски ко значи... ти траа се изфукаш.. после аз сам имал самочувствие без покритие Евала ти за ските.. ама каков смисал има ? с моя коментар.. тва че не ми фата око да се пусна Ще значи... Иам гадното чувство че пишеш глупости ти кат се си пускал евала ти... и Ще печелиш кат го викаш ? _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EjKo^bEjKo Модератор

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 10:08 pm Заглавие: |
|
|
MaXiMaleN, предния ти пост е изцяло OFF-TOPIC, гледай да ги ограничиш и изразавай мнения САМО по темата. _________________ The HOUSE is my MUSIC!!!
Врати и Строителна борса Варна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MaXiMaleN Lamer

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Ще Се Постарая ))) _________________ ~:[What Goes around ...Comes around]:~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tsvetentse Lamer

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
Съгласна съм с всички хубави думи за Семково, но искам да ви кажа само едно нещо. Преди 2-3 години решихме цяла компания да посетим Семково. Е обадих се аз да резервирам места и знаете ли какво ми казаха: "Носете си печки са топлене и одеала" :?: :?: :?:
Колкото и да е хубава природата, въздуха да е чист, цените да са нормални, ако няма елементарни условия са престой там, просто се чудя кой ще ходи. А ако някой се излъже, едва ли ще повтори. Май първо хората, които стопанисват хотелите / тогава беше само един, сега не знам/ и хижите, трябва да се замислят с какво могат да подобрят условията и чак тогава да се прави реклама. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikos Lamer

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Tsvetentse написа: | Съгласна съм с всички хубави думи за Семково, но искам да ви кажа само едно нещо. Преди 2-3 години решихме цяла компания да посетим Семково. Е обадих се аз да резервирам места и знаете ли какво ми казаха: "Носете си печки са топлене и одеала"
Колкото и да е хубава природата, въздуха да е чист, цените да са нормални, ако няма елементарни условия са престой там, просто се чудя кой ще ходи. А ако някой се излъже, едва ли ще повтори. Май първо хората, които стопанисват хотелите / тогава беше само един, сега не знам/ и хижите, трябва да се замислят с какво могат да подобрят условията и чак тогава да се прави реклама. |
Условията не са като в Банко и др. водещи БГ курорти, но това не ми пречи за 10 път да повторя тази година. Лично на мене ми харесва, не обичам мега хотели с цяло небе звезди и всичките им екстри - те не прават добрата почивката, а преживяването с приятели в белият Рай. Всеки си има вкус и изискавания. Лично на мене Семково много ми харесва, имам незабравими спомени там и се надявам за напред да е така... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|